tiistai 1. lokakuuta 2013

Mustanmeren rannalta Romanian sisämaahanOlin kiertelemässä Romaniaa pari viikkoa. Saimme ensimmäiselle viikolle tiimiin viisi henkilöä ja loppuajaksi kolme. Egyptissä seitsemän vuotta työskennellyt mies puhui työstään jokaisessa seurakunnassa, joissa vierailimme.

Bussi oli avoinna kaduilla ja seurakuntien edessä. Pidimme esillä näyttelyä eri kulttuureista (kuva) ja rukousaiheista, joita näissä maissa on. Matkan tarkoitus oli innostaa ihmisiä lähetystyöhön, kuten Jeesus sanoo: "Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa. (Matt.9:38)

Aloitimme kierroksen Mustanmeren rannalta ja jatkoimme Romanian sisämaan suuntaan. Sääolot olivat todella hyvät ja aurinko paistoi lämpimästi. Kun kierroksen loputtua pääsimme OM:n toimipisteeseen, niin ilma kylmeni nopeasti ja alkoi satamaan, niin että jopa luntakin tuli jonkinverran.

Kaikki sujui oikein hyvin ja ilman ongelmia. Siitä kiitos kuuluu Jumalalle ja sinun rukouksillesi. Nyt olen syysflunssassa, pyydän muistamaan tulevaa Ukrainan reissua ja rajan ylityksiä.