keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kesä alkaa RomaniassaMoi, olin Romaniassa 8.-22.4. Olimme Petrosani-kaupungissa ja sen läheisillä kylillä. Lisäksi osallistuimme Timisoarassa kahden päivän konferenssiin. Matka sujui hyvin. Joka kylässä ihmisiä kävi bussilla. Seurakuntalaiset lauloivat ja soittivat bussin ulkopuolella musiikkia, jotta ihmiset kiinnostuisivat. Tarjolla oli teetä, kahvia ja paljon kirjoja. Sää on jo lämmennyt ja muutamana päivänä oltiin 20 asteen tienoilla.

Kun saavuin Romaniaan niin huomasin, että diesel-vuotoa moottorista on yhä. Löytyi mekaanikko, joka korjasi sitä hieman ja sanoi, että se on nyt kunnossa. Tyytyväisin mielin lähdimme Timisoaraan. Perillä huomasin, että auton alla on musta läikkä. Olimme siellä pari päivää ja ajoimme takaisin Petrosaniin. Sieltä löytyi toinen mekaanikko ja taas diesel-vuotoa tukittiin.

Sitten lopettelimme kierroksen Petrosanissa ja palasimme OM Romanian toimistolle. Jälleen huomasin läikän maassa. Yhden kaverin avulla löysimme vuotopaikan. Nyt moottori vuotaa jäähdytysnestettä kannesta. Mekaanikon mielestä vika on niin pieni, ettei sitä tarvitse lähteä korjaamaan.

Muista rukouksissa entistä enemmän bussia, että kestäisi vielä pitkään. Myös minun puolestani, ettei nämä viat stressaisi liikaa, vaan saisin keskittyä enemmän evankeliointiin.