torstai 13. elokuuta 2009

Unkarin Kiskunmajsanissa jälleen

Ego kirjoittaa:
Kesäkuun lopulla sain vieraaksi kolme suomalaista: Tonin, Toden ja Mirkan. He tulivat osallistumaan viikon kestävään aktioon Romaniassa. Pari päivää heidän tulonsa jälkeen matkasimme yhdessä kohti Romaniaa, jossa tapasimme muita ulkomailta tulleita aktioon osallistujia. Heitä oli kolme poikaa, Saksasta,Tansaniasta ja Amerikasta kotoisin. Mirkka jäi pidemmäksi aikaa auttamaan bussityössä ja hän kirjoitti tänne blogiin aktioviikon kokemukset http://bus4life.blogspot.com/2009/08/buna-ziua-hyvaa-paivaa.html

 
Posted by Picasa

Brasowin kaupunki Romaniassa, kuva otettu Tampa vuorelta.

Kesä on mennyt yhdessä hujauksessa kaikkine aktioineen ja toimintoineen. Unkarissa meillä oli ryhmä amerikkalaisia raamattukoulun opiskelijoita, jotka olivat kesän meillä työharjoittelussa.
Unkarin Kiskunmajsanissa järjestimmetapahtumaa lapsille, jaoimme kutsuja sekä autoimme erästä perhettä aidan rakentamisessa, kolmenpäivän kuoppien kaivaminen alkoi jo tuntua lihaksissa.

Öisin nukuin bussissa kahden pojan kanssa ja tytöille (heitä oli kahdeksan) on oma majoitus. Työ Kiskunmajsanissa menee teenpäin, pastori ja lähetti Attila kertoi seurakunnan kasvaneen muutamasta ihmisesta jo kolmeenkymmeneen. Kesällä järjestettyyn leiriin osallistui jo 150 lasta ja nuorta, josta 50 teki uskonratkaisun ja 19 kastettiin! Uskovien ryhmä Kiskunmajsanissa koostuu monesta eri kirkkokunnasta, eikä heillä ole vielä omaa rakennusta, vaan he kokoontuvat vuokratussa tilassa.