lauantai 15. elokuuta 2009

Syksyn suunnitelmista

Ego kirjoittaa:
Tätä kirjoittaessani (15.08.2009) olemme Unkarin Kiskunmajsanissa. Huomenna sunnuntaina on viimeinen päivä ja lähdemme takaisin Erdiin. Maanantai aamupäivällä Bus4Life menee huoltoon. Täytyy löytää ilmavuoto kun paine laskee liian nopeasti. Toivottavasti korjaus ei ole kovin iso, vaan vika saataisiin pian ratkaistua, koska tiistaina bussia pitää valmistaa (siivota ja lastata) jo keskiviikkona alkavaan lähetyskonferenssiin nimeltä Balatonet, jota järjestetään Balaton-järven rannalla.

Posted by Picasa


Sunnuntaihin asti kestävän konferenssin jälkeen minun on tarkoitus pitää vähän ”lomaa” ja tulen käymään suomessa kymmeneksi päiväksi. Käyn mm. kotiseurakunnassa Ahvenanmaalla ja myös Lahdessa, jonne on aikomus järjestää tiedotustilaisuus B4L:n työstä. Se tulee olemaan torstaina 27.08. Villähteellä. Suomessa käyntini jälkeen minun on tarkoitus palata takaisin bussityöhön ja jatkaa täällä marraskuun loppuun asti, jonka jälkeen tuon Bussin takaisin Suomeen. Täällä tiet vievät syyskuussa Slovakiaan, lokakuussa Romaniaan, marraskuun alussa Bosniaan ja lopuksi vielä Romaniaan.

Vuosi on kohta kulunut ja kiitän teitä kaikkia, jotka olette uskollisesti olleet tässä työssä mukana.Alunperin minun oli tarkoitus tulla jo syyskuussa takaisin Suomeen, joten voitte tehdä vapaasti päätöksen siitä, haluatteko jatkaa yhteistyötä tämän vuoden loppuun. Olen kiitollinen kaikesta tuestanne. Jumala teitä Runsaasti siunatkoon!

Rukousaiheita ja kiitosaiheita:
 Kiitos onnistuneesta Romanian ja Slovakian matkasta.
 Kiitos kaikista jotka ovat tehneet uskoratkaisunsa (tätä kirjoittaessani pari tiimiläistämmejuttelee ja rukoilee nuoren tytön kanssa joka juuri antoi elämänsä Herralle!)
 Rukoilkaa että lisää sieluja pelastuisi!
 Tulevat matkat ja aktiot
 Suomen matkani puolesta
 Muistetaan Jaakkoa, joka tällä hetkellä on Romaniassa. Työmme laajentui sen verran ettäpeliin laitettiin kakkosauto kiertämään Eurooppaa kesän ajaksi. Jaakko ajaa isoapakettiautoa, joka on lainattu Itävallasta. Hän oli Slovakiassa, kiertää nyt Romaniassa ja syyskuussa hän käy Bosniassa.