tiistai 6. elokuuta 2013

Campfest 2013


Bussi osallistui tänäkin vuonna Campfestiin tarjoten hyvää kirjallisuutta. Lisäksi pystytimme erillisen teltan, jossa oli valokuvanäyttely eri OM toimistojen tapahtumista. Oli hyvä ja avulias tiimi: OM:n työntekijöitä Itävallasta, Tsekistä ja yksi Amerikasta. He kertoivat ihmisille, mitä OM tekee, mitä mahdollisuuksia on lähteä lähetystyöhön ja omakohtaisia kokemuksia.

Kaikki sujui hyvin ja samalla kuulimme hyvää musiikkia. Bussi oli parkissa pääteltan lähellä ja näin tiimiläisillä oli mahdollisuus seurata myös pääohjelmaa. Festarialue sijaitsee Tatra-vuoristossa kahden vuoren välissä, joten näköalat ovat huikeat. Kiipesimme toisen vuoren huipulle, josta näki koko festarialueen. Myös sää oli mitä upein koko ajan.

Paljon tapasin uusia ihmisiä. Minulle mielenkiintoisin tutustuminen oli tsekkiläiseen kristilliseen moottoripyöräkerhoon. Heillä oli esillä useita hienoja moottoripyöriä ja muuta evankelioivaa ohjelmaa nuorille liittyen moottoripyöriin. Ehkä tulevaisuudessa voimme tehdä bussin ja heidän kanssaan evankelioivaa työtä.

Paluumatkalla kävimme slovakialaisessa perinnekylässä, joka siirrettiin kokonaisuudessaan tulvien tieltä pois. Näin Slovakian historiaa ja miten ihmiset olivat ennen vanhaan asuneet.

Olen kiitollinen tästä tapahtumasta. Seuraavaksi suuntaan Unkariin. Pyydän muistamaan rukouksin tätä reissua. Kiitos kaikille tukijoille ja Herralle, joka tämän kaiken on mahdollistanut.