tiistai 24. heinäkuuta 2012

Moldovan kuumuudessa Evankeliumin ilosanomaa.Olin Moldovassa pari viikkoa ja aurinko siellä paistoi todella lämpimästi. On se pohjoisen pojalle hikinen paikka olla. Tällä kertaa tiimissä oli yhdeksän henkilöä.  Moldovasta oli neljä naista, Sveitsistä oli yksi nainen ja poika, Englannista ja Canadasta miehet ja minä Suomesta.

On hauskaa, kun eri murteella englantia puhuvat yrittävät saada itsensä ymmärretyksi. Reissu sijoittui aika lähelle Chisinauta useaan kylään, jossa joka kylässä tavoitimme lapsia ja pelasimme paljon jalkapalloa. Lisäksi joka kylässä lapset ja nuoret tykkäsivät vesileikeistä, koska se antoi viilennystä ja sen jälkeen sai kuulla Jumalan Sanaa.

Bussi kävi huollossa Moldovassa, sillä vaihdelaatikon sähkövaihtajaan tuli vika ja vain  puolet vaihteista toimi. Teknikot tekivät pikakorjauksen ja ajoin sen Slovakiaan Scanian huoltoon. Tällaisista asioista huomaa, että bussi alkaa olemaan vanha ja paljon ajettu. On se Jumalan armoa, että saamme viedä evankeliumia monenlaisiin kyliin ja paikkoihin.

Seuraavaksi edessä on Tsekki pari viikkoa. Kiitokset kaikesta tuesta.