perjantai 1. kesäkuuta 2012

Evankeliumia päiväkoteihin, kouluihin ja vanhustenkoteihin.



Unkarissa olin 11 päivän ajan kiertämässä Bekes kunnan alueen päiväkoteja, kouluja ja muutamassa vanhustenhoitokodissakin kävimme. Tällä reissulla esitimme nukketeatterinäytöksiä, järjestimme nuorille esteradan, jossa oli paljon erilaisia tehtäviä ja jokaisessa pisteessä oli myös lyhyt raamatunopetus. Tiimi oli tällä kertaa pieni ja mahduimme kulkemaan pelkästään Bus4life:lla kaikkine tavaroineen. Kirjojakin oli jonkin verran mukana ja matkan aikana oli keräys Namibiaan. Siihen monet laittoivat rahaa bussin sisällä käydessään.

Koska tiimi oli pieni ja päivät olivat tosi pitkiä, niin tiimiläiset väsyivät nopeasti. Päivämme oli tähän tyyliin: aamupala klo 6-7, oppitunteja pitämässä klo 8-13, iltapäivällä esterata klo 14-16. Joinakin päivinä oli ekstrana aamuisin nukketeatteri ja tietysti matkustaminen koulujen välillä. Illalla olimme paikallisten järjestämässä illanvietossa, jossa esittelimme itsemme ja lauloimme lauluja ja tietysti oli ruokaa paljon tarjolla. Goulas-keitto on tullut tutuksi tällä reissulla, ja hyvää se on.

Ilman sinun rukouksiasi emme olisi selvinneet - itse koin näin, kun kerroin omakohtaisen todistuksen, miten olen tullut uskoon ja mitä Jumala on tehnyt maailman pelastamiseksi ja miksi uskon Jeesukseen. Niinä hetkinä koin yliluonnollista voimaa ja hyvää oloa, että todellakin saan kertoa näille nuorille sen, että Jumala rakastaa maailmaa ja lähetti oman poikansa kuolemaan meidän rikkomusten tähden. Jeesus Kristus on voimallinen muuttamaan koko elämän ja ihmisellä on oikeus uskon kautta tulla läheiseen yhteyteen koko maailman luojan kanssa. Myös muutaman kerran soitin kitaraa ja lauloin laulun suomeksi.

Kiitos tuestasi ja Jumala siunatkoon sinua, joka jaksat järkähtämättömästi rukoilla Bus4Life-työn puolesta.