torstai 16. joulukuuta 2010

Joulua kohti - Romania

Moldovassa bussin tekniikka alkoi reistailemaan. Oli monia vaikeuksia, lopulta jouduin turvautumaan ammattikorjaamoon päästäkseni jatkamaan matkaa Kisinjevistä. Loppujen lopuksi paluu Moldovasta Romaniaan onnistui viikkoa myöhemmin kuin alkuperäinen suunnitelma. Nyt kaikkien vaikeuksien jälkeen olen varsin kiitollisin mielin tuon Moldovan reissun jälkeen. Tulipahan tehtyä ja koettua.




Kuvassa näkymä korjaamolta


Romaniassa olemme lähinnä auttaneet OM:n toimipistettä. Täällä järjestimme jouluohjelmaa yhdessä koulun ja naapurin lastenkodin kanssa. Paikallisten seurakuntien nuoret ja lapset esittivät joululauluja. Samalla oli joulumyyjäiset, johon Bus4life liittyi kirjaosastona.



Maisemat täällä Romaniassa ovat alkaneet muuttua talvisiksi.

Yhden reissun teimme noin 100 kilometrin päähän. Siellä oli vanhainkotivierailu ja veimme joululahjoina tuoleja, pöytiä ja ruoka-avustusta. Omalta osaltani tämä vanhainkotivierailu vaihtui bussin sähkövikojen korjauspäiväksi. Niinpä vietin iltapäivän ja iltaa bussilla, kun muu tiimi teki vierailun ilman bussia.

Lauantaina 18. päivä Bus4life-tiimi aloittaa tämän vuoden viimeisen aktiomatkan. Aktion on määrä kestää joulukuun 26. päivään. Joulun vietämme romanikylässä. Tämän jälkeen tuon bussin Suomeen vuosihuoltoon.

Kiitos kaikille muistamisesta, esirukousaiheita:
  • Varjelusta matkoille
  • Että bussi toimisi ja voisimme tehdä matkan ilman vaikeuksia
  • Varjelusta ja siunausta tulevaan kotimatkaan