torstai 21. tammikuuta 2010

Autonkuljettajan terveiset ja kiitokset kaudesta


Ego kirjoittaa:


Vuosi ja neljä kuukautta on mennyt hujauksessa ja bussityö on tullut osaltani päätökseen.
Perjantaina 4.12.2009 saavuin kuuraiseen Suomeen kolmen päivän ajon jälkeen. Ajoin bussilla läpi Unkarin, Slovakian, Tsekin, Puolan, Liettuan, Latvian ja Eestin. Sitten otin rahtilaivan Tallinnasta Helsingin satamaan.

Kauden yhteenveto

Bus4Life on nyt tämän kauden aikana kiertänyt Itä- ja Keskieuroopassa vuosi ja kolme kuukautta. Tänä aikana se on nähnyt yhteensä 71 kaupunkia ja kylää ja mittariin on kertynyt yli 20 000 km.

Kysyntää bussityölle on myös muissa maissa ja sen toimintaa ollaan koko ajan kehittämässä. Olen kiitollinen Jumalalle ja teille, että olemme saaneet yhdessä tehdä työtä ilosanoman eteenpäin viemiseksi.

Muistetaan rukouksin bussin uutta kautta, joka alkaa helmikuussa. Muistetaan Hannaa, Bus4Life-tiimin suomalaistyttöä, joka Romaniassa odottaa bussin paluuta. Muistetaan uutta autonkuljettajaa Juhoa, joka on valmistautumassa lähtöön helmikuussa. Jos mietit lähtemistä, ota yhteyttä jo nyt, sillä vapaaehtoistyöntekijöitä ja uusia kuskeja tarvitaan myös jatkossa.

Tällä hetkellä bussi on Hämeenlinnassa huollossa. Muistetaan rukouksin myös siellä tehtäviä korjaustöitä. Kiitetään onnistuneesta työkaudesta ja siitä, että bussi on toiminut sekä varjeltunut matkoilla tavoittaen monia ihmisiä evankeliumilla.

Haluan toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta 2010 sekä kiittää psalmin sanoin:
”Herra, sinua minä kiitän kansojen joukossa, veisaan sinun kiitostasi kansojen keskellä. Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu hamaan taivaisiin, ja sinun totuutesi pilviin asti”